شهدای نیاک

شهدای نیاک

مرجع خبری و طراح نرم افزارهای مذهبی وزندگینامه شهدا وبیانات رهبری و دفاع مقدس
شهدای نیاک

شهدای نیاک

مرجع خبری و طراح نرم افزارهای مذهبی وزندگینامه شهدا وبیانات رهبری و دفاع مقدس

در موضوع ازدواج، موفق عمل نکردیم/جمعیت کشور به سمت میانسالی و کهنسالی پیش می‌رود

در موضوع ازدواج، موفق عمل نکردیم/جمعیت کشور به سمت میانسالی و کهنسالی پیش می‌رود


حجت‌الاسلام گواهی:

در موضوع ازدواج، موفق عمل نکردیم/جمعیت کشور به سمت میانسالی و کهنسالی پیش می‌رود

مسئول نماینده ولی فقیه سپاه حضت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ با بیان اینکه موضوع ازدواج و نحوه انتخاب زوج در تشکیل زندگی بسیار مهم است گفت: در بحث ازدواج‌های آسان اقداماتی شده است ولی کافی نیست و متأسفانه در موضوع ازدواج موفق عمل نکردیم.



 به گزارش بسیج پرس، حجت‌الاسلام عبدالعلی گواهی درباره سبک زندگی در جامعه اظهار داشت: زندگی یک روش و منشی دارد که خیلی‌ها آن روش و اسلوب زندگی را نمی‌دانند. شاید خیلی‌ها نحوه پوشیدن، خوردن و مسائل روز‌مره را بدانند ولی عمیق و کامل را در رابطه با زندگی ندارند.

 وی ادامه داد: در مرحله نخست باید مفهوم زندگی و سپس سبک و روش آن مشخص شود. در عصر و زمان ما تنها کسی که به این موضوع «سبک زندگی» توجه کرده مقام معظم رهبری است که شاید برای اولین بار در بجنورد رسما اعلام کرده‌اند که باید در خصوص سبک زندگی فعالیت‌های گسترده‌تری انجام شود.

 حجت‌الاسلام گواهی خاطر نشان کرد: در مورد سبک زندگی واژه‌هایی را مقام معظم رهبری عنوان کردند که باید به آن بیانات رجوع کرد و درباره روش‌های تاثیر در بخش‌هایی از زندگی دیده و تفکرات مناسب را ارائه کرد.

 مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران بیان داشت: اسلام در ابعاد مختلف به سبک و سیاق زندگی اشاره کرده است به عنوان مثال در اسلام آمده است که تا گرسنه نشدی به سمت غذا نرو و تا سیر نشدی از غذا دست بکش؛ آب و میوه را حین و بلافاصله بعد از غذا نخور. چرا که غذا را فاسد می‌کند. پس اسلامی که برای نحوه خوردن غذا سبک خاصی را ارائه کرده است برای زندگی سالم نیز روش‌هایی ارائه کرده که اگر براساس آن عمل کنیم مطمئنا یک زندگی سالم خواهیم داشت.

 وی گفت: در موضوع سبک زندگی در مجموعه سپاه محمد رسول الله کارهای زیادی صورت گرفته و چند سالی است که در مناطق 22 گانه شهر تهران فعالیت‌هایی بر مبنای سبک سالم زندگی صورت می‌گیرد.

 حجت‌الاسلام گواهی خاطر نشان کرد: یک شهر اسلامی چه ویژگی باید داشته باشد؟ نماد شهر اسلامی  چیست؟ تهران به عنوان پایتخت یک کشور اسلامی مرکز رجوع بسیاری از کشورهای دنیا است و روزانه توریست‌های مختلفی از سرتاسر جهان به تهران سفر می‌کنند. بنابر این باید آنها یک دیده ویژه از پایتخت ایران اسلامی به دست بیاورند.

 وی خاطر نشان کرد: در دو سال گذشته 200 ویژگی برای یک شهر اسلامی که از بعد اخلاقی تا وضعیت معابر تبیین شده است و در حال حاضر در تمامی مناطق تهران در حال اجرا است.

 حجت‌الاسلام گواهی با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرموده‌اند 10 میلیون حافظ قرآن باید در کشور وجود داشته باشد گفت: در این خصوص مهدهای قرآنی توسط پایگاه‌های بسیج احیاء شده است و به تربیت حافظین قرآن در مهدها می‌پردازند.

 وی با بیان اینکه موضوع ازدواج و نحوه انتخاب زوج در تشکیل زندگی بسیار مهم است گفت: در بحث ازدواج‌های آسان اقداماتی شده است ولی کافی نیست و متأسفانه در موضوع ازدواج موفق عمل نکردیم.

 حجت‌الاسلام گواهی یادآور شد: موضوع ازدواج یک بحث مهمی است و فرهنگ آن در کشور درست نیست. نحوه انتخاب همسر و نوع رفتارهای بعد از ازدواج در سطح جامعه مناسب نیست و جوانان باید بدانند بعد از ثبت ازدواج باید چه ضوابط و قوائدی را برای یک زندگی خوب تشکیل دهند.

 وی یادآور شد: شیوه‌های غلط در ازدواج آمار طلاق را افزایش داده است. بنابر این باید شیوه ازدواج را تدوین کنیم. باید بعضی از سنت‌های قدیمی احیا شود تا انتخاب جوانان به صورت سرراهی نباشد که سرراه نیز رها شود.

 حجت‌الاسلام گواهی خاطر نشان کرد: شورای فرهنگ عمومی باید در زمینه ازدواج ورود پیدا کند روحانیت، افراد مذهبی و بزرگترها می‌توانند در ازدواج مناسب نقش مؤثری داشته باشند.

 به گفته حجت‌الاسلام گواهی معنی و مفهوم ازدواج برای یک جوان باید مشخص شود که  این ازدواج برای چیست؟

 وی به میانسالی جامعه اشاره کرد و گفت: به دلیل فرهنگسازی نامناسب جمعیت کشور به سمت میانسالی و کهنسالی پیش می‌رود. در چند سال آینده افرادی مانند خاله، عمه، دایی و عمو نایاب می‌شود و تک فرزندی افزایش می‌یابد.

 وی افزود: بعضی‌ها از ترس رزق و روزی عنوان می‌کنند نمی‌توانیم بچه‌دار شویم. در این صورت توکل و ایمان به خدا کجا رفته است چرا نباید با اعتقادی راسخ‌تر و قوی‌تر اقدام کنیم.

 حجت‌الاسلام گواهی به معضلات اجتماعی در جامعه اشاره کرد و گفت: برای حل معضلات اجتماعی یک جهاد همگانی لازم است و باید در این خصوص همه احساس تکلیف کنند. در حال حاضر هر دستگاهی مشکلات را به عهده دستگاه دیگر می‌گذارند.

 وی خاطرنشان کرد: در صورتی که عدالت، امنیت و فراوانی در کشور باشد بزهکاری و مشکلات اجتماعی در جامعه کمتر می‌شود. دولتمردان لازم نیست هزینه‌های سنگینی برای پژوهش دردهای جامعه هزینه کنند چرا که دردهای جامعه مشخص شده است در صورتی که برای یک انسان چهار چیز که شامل تحصیل آسان، ازدواج، اشتغال و مسکن است را فراهم کنند دیگر معضل اجتماعی بزرگ در جامعه رخ نمی‌دهد.

 وی خاطر نشان کرد: در مسائل اجتماعی باید اقدامات گسترده‌ای صورت بگیرد، باید صدا و سیما، مطبوعات، رسانه‌ها برای تجلی یک زندگی مناسب ورود پیدا کنند و آموزش‌های لازم را بدهند.


منبع:سایت خبری بسیج پرس

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد