به گزارش بسیج پرس؛ شش سال از آشوب ها و درگیری های خیابانی که سران فتنه در پی ادعای تقلب در انتخابات در کشور به پا کردند می گذرد، جریانی که سبب آشوب و بلوا و مشوش شدن جو کشور شد. فتنه ۸۸ فتنهای بزرگ و گسترده بود، به گونهای که رهبر معظم انقلاب اسلامی هم آن را بزرگترین حادثهای میدانند که بعد از انقلاب تاکنون اتفاق افتاده و حتی از قضیه جنگ تحمیلی و منافقین هم مهمتر و گستردهتر بوده است. اما تجمع بینظیر مردم ایران در ۹ دی بساط فتنه و فتنهگران را در هم پیچید و حادثه ۹ دی یک حادثه ماندنی در تاریخ ایران اسلامی است. به این مناسبت و در رابطه با اثرات فتنه ۸۸ بر نظام جمهوری اسلامی و همچنین انتخابات آتی و فتنه های جدید با سردار سرتیپ یدالله جوانی مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران به گفتگو نشستیم.
مشروح این گفتگو را در ادامه می خوانید:
فتنه ۸۸ پیچیده ترین توطئه و فتنه علیه انقلاب اسلامی/ اشتباه است که بخواهیم از فتنه ۸۸ عبور کنیم
بسیج پرس: در سال ۸۸ فتنه ای رخ داد که مردم و جامعه را مشغول خود کرده بود، به نظر شما فتنه چه مضرات و فوایدی برای نظام داشت؟
سردار جوانی: برخی با گذشت شش سال از فتنه ۸۸ دو نگاه به این دوران دارند. عده ای می گویند که یک دورانی بوده که تمام شده و یک سری از افراد اشتباهاتی کردند و این اشتباهات خساراتی را هم به کشور وارد کرد و باید آن را فراموش کنیم و نیازی نیست که در سالروز ۹ دی مراسم برپا کنیم و یا در ۲۲ خرداد ماه به بازخوانی فتنه بپردازیم و باید به سمت وحدت و همگرایی برسیم ولی عده ای دیگر اعتقاد دارند که این دوره هشت ماهه فتنه یک دوره ای با مجموعه ای از مسائل است که توجه و بازخوانی آن حوادث می تواند برای ملت ما و آیندگان در برگیرنده درس ها و عبرت های فراوانی باشد چرا که در آن سال پیچیده ترین توطئه و فتنه علیه انقلاب اسلامی شکل گرفت و در روز ۹ دی با یک حماسه مردمی آن فتنه خنثی شد.
این اشتباه است که بخواهیم از فتنه ۸۸ عبور کنیم و مثل آن می ماند که بگوییم چرا باید هرسال به عاشورا بپردازیم؛ عاشورا و امام حسین(ع) یک شاخص است و راه را نشان می دهد و اسلام ناب و علوی را از اسلام غیرناب و علوی متمایز می کند.
رسانه های انقلابی و ارزشی و نیروهای متعهد باید در سالروز ۹ دی و روز بصیرت در جهت یک نوع روشنگری و شفاف سازی اهتمام داشته باشند که زمینه ها و عوامل بررسی شود. اگر این مسئله به خوبی تبیین شود یکی از دستاوردهای آن از وقوع فتنه های آینده جلوگیری می کند چرا که مومن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود.
سرپوش گذاشتن بر مسائل ۸۸ یعنی وقوع یک فتنه بزرگ تر در آینده
سرپوش گذاشتن بر مسائل ۸۸ یعنی وقوع یک فتنه بزرگ تر در آینده که می تواند خسارت های بیشتری را هم داشته باشد. خسارت های فتنه زیاد بود و اگر فرض کنیم آن اتفاق در سال ۸۸ رخ نمی داد کشوری که در یک انتخابات سالم و آزادانه و رقابتی، ۸۵ درصد مردم پای صندوق های رای می آیند این نقص حضور مردم شاخص مهمی در ارزیابی و سنجش ملت است.
دولتی که از این چنین مشارکتی برمی خیزد پشتوانه عظیمی دارد چرا که دولت سیاست های نظام را دنبال می کند و وقتی که نظام این چنین انتخاباتی را برگزار می کند این نشان می دهد که نظام پشتوانه مردمی زیادی دارد.
اگر این اتفاق رخ نمی داد با توجه به مجموعه مسائلی که در حوزه سیاست خارجی خصوصا در موضوع هسته ای و فشارها و تحریم ها داشتیم، غربی ها در مقابل این شکوه و پشتوانه راه را در این می دیدند که از فشارها و توطئه ها دست بردارند. چرا که قبل از این فتنه پذیرفته بودند که موضوع هسته ای را با ایران حل کنند اما دشمن با رخ دادن این فتنه امیدوار شد که می تواند با مجموعه ای از اقدامات اوضاع ایران را برهم بزند و ایران را از داخل از بین ببرد؛ بنابراین در صورت رخ ندادن فتنه ما می توانستیم از این انتخابات و سرمایه اجتماعی در حوزه مختلف استفاده کنیم.
فتنه ۸۸ اعتماد عمومی مردم را مخدوش کرد/ تمرکز سران فتنه بر آسیب رساندن به نظام و رهبری بود
پشتوانه ما اعتماد عمومی مردم است، مردم ما در طی سه دهه بعد از انقلاب اسلامی در هر انتخابات به نظام اعتماد داشتند و نظام را امین می دانستند ولی این فتنه که اتفاق افتاد اعتماد عمومی مردم را مخدوش کرد چرا که جریان فتنه و شخص آقای موسوی تمرکزش به آسیب رساندن به اعتماد مردم و نظام و مسئولین و رهبری بود و به دلیل اینکه او دنبال رسیدن به این اهدافی بود که بر اساس هوا و هوس شکل گرفته بود یک نوع روحیه قدرت طلبی در آقای موسوی به وجود آمده بود و برای رسیدن به خواسته و قدرتش حاضر شد هرگونه اتهام را روانه نظام کند و نظام را در اذهان و افکار عمومی مردم تخریب کند که این جرم بزرگی بود.
موسوی و جریان فتنه بین بخشی از جامعه و حکومت شکاف ایجاد کردند
اینکه یک جریانی فتنه به پا کرد و به اعتماد مردم آسیب رساند جرم بزرگی بود و وقتی آقای موسوی که با توجه به پیشینه اش، در نزد مردم موجه بود، دروغ می گوید و این دروغ بزرگ را عده ای باور می کنند. تا آن زمان هیچ جریانی نتوانسته بود بین بخشی از جامعه و حکومت شکاف ایجاد کند که موسوی و جریان فتنه این کار را انجام داد و همچنان آثارش را شاهد هستیم.
فتنه ۸۸ فرصتی در اختیار ضد انقلاب و منافقین
ما نباید فراموش کنیم جریانی که در آن زمان ثبات و آرامش کشور را بر هم زد و شهر تهران را وارد ناآرامی کرد خسارت های کمی نبود، از طرفی دیگر عده ای بی گناه جان خودشان را از دست دادند و چندین نفر هم از نیروهای بسیج و ناجا به شهادت رسیدند بنابراین فتنه یک فرصت را در اختیار جریان ضد انقلاب و منافقین قرار داد.
چهره واقعی کروبی و موسوی در فتنه ۸۸ آشکار شد
در کنار این خسارت ها خطری که بر جامعه ما پنهان بود و می توانست در مقاطع دیگر آسیب های بیشتری وارد کند، در این دوران چهره اش عریان شد. این فتنه موجب شد که افرادی مثل کروبی و موسوی که ادعای مردمی بودن و قانون گرایی و در خط امام بودن را داشتند چهره واقعی شان آشکار شود، گذشته این افراد به گونه ای است که در کاروان انقلاب همراه امام بودند اما واقعیتش این است که به لحاظ تجارب تاریخی مشاهده می کنیم که عده ای در گذر زمان رنگ عوض می کنند.
در انقلاب با یک جریان روبرو می شدیم که افراد و گروه های این جریان به دلایل گوناگون از مسیر و جاده اصلی انقلاب فاصله گرفتند و دچار نوعی انحراف شدند و اگر روزی به دنبال مبارزه با آمریکا و دفاع از مستضعفین، عدالت و رهایی قدس بودند به مرور دنیاگرا و رفاه طلب شدند.
بصیرت مردم جلوی انحراف جریان اصلاحات و دوم خرداد را گرفت
برای هر انقلاب این خطری جدی محسوب می شود که نیروهای انقلابی اش گرفتار این چنین آفت هایی شوند، در انقلاب ما هم طبیعی است که از این نوع اتفاق ها بیفتد و در دوره دوم خرداد و اصلاحات این جریان به سمت آن می رفت که انحرافی ایجاد کند اما با هوشمندی و بصیرت مردم از این خطر عبور کردیم.
این جریان در سال ۸۸ با فتنه هایی که ایجاد کرد چهره واقعی خود را نشان داد و ارتباطش با بیرون از کشور آشکار شد و شرایط به گونه ای شد که این خطر با آشکار شدنش یک مسئولیت را در جامعه و حرکت انقلاب اسلامی ما ایجاد کرد و بازخوانی این موضوع کمک می کند از این افرادی که استعداد آسیب رساندن به حرکت انقلاب اسلامی را دارند، غفلت نکنیم.
بسیج پرس: بعد از گذشت بیش از ۵ سال از آن سال ها شاهد پافشاری آقایان موسوی و کروبی روی برخی از مواضعشان هستیم، آیا این پافشاری با پشتوانه خاصی است یا اینکه این دو شخص حرکت و جریان خاصی را پیش می برند؟
سردار جوانی: ما باید یک نگاه جریانی داشته باشیم و بحث شخص نیست. من معتقدم که فتنه ۸۸ را یک جریان برنامه ریزی کرد و این جریان در واقع ارتباطات با بیرون هم پیدا کرد و به خارج از کشور هم وصل شد به طوری که طرح ریزی فتنه ۸۸ در بستر جنگ نرم، با خارج از کشور بود. در این جنگ نرم که انقلاب و ملت ما با آن مواجه است قرارگاه های اصلی اش خارج از کشور است و آن ها طوری برنامه ریزی می کنند که عده ای آن را در داخل اجرا کنند و عده ای هم ارتباط دارند و برخی هم متوجه آن نیستند یعنی شاید بعضی از کسانی که فکر می کنیم در این فتنه سهم بالایی دارند در واقع فریب جریان بیرونی را خورده اند.
باید بررسی کنیم در حوادث سال ۸۸ که جریان اصلاحات آن را مدیریت کرد، مدیریت این جریان را بشناسیم یعنی جریان اصلاحاتی که از سال ۷۶ مطرح شد و تا سال ۸۴ در قدرت بود و همچنین در گذشته مجلس ششم را در اختیار داشت، برسی شود و مشخص شود جریانی که شعار جامعه مدنی و توسعه سیاسی اصلاحات را مطرح کرد مدیریتش با چه عناصری است و عناصر سازمان مجاهدین، کارگزاران و جبهه مشارکت چه کسانی هستند و درمجمع روحانیون با چه افرادی تاثیر می گذارند و همچنین در دفتر تحکیم وحدت چه عناصری هستند. با این بررسی خط نفوذ مشخص می شود.
اجلاس برلین را یک حزب صهیونیستی بنا کرده بود
اجلاس برلین که در سال ۷۹ برگزار شد نیاز به بازخوانی دارد. در اجلاس برلین چه کسانی با عنوان پیش قراول های اصلاحات رفتند و در کنار چه کسانی نشستند؟ کسی از ایران به اجلاس برلین می رود که یک زمانی در ارگان های انقلابی هم هست و در آنجا هم به عنوان یک روزنامه نگار اصلاح طلب شناخته می شود. ولی در کنار سلطنت طلبان، منافقین، چریک های فدایی و جریان چپ زیر یک سقف می نشینند که آن سقف را حزب سبزهای آلمان که یک حزب صهیونیستی است بنا کرده است.
در بیانه حزب سبزها آمده بود که به دنبال تغییر در ایرانیم
بیانیه حزب سبزها که برگزار کننده اجلاس برلین بودند قابل توجه است چرا که در آنجا عنوان کردند که ما به دنبال ارتقاء سطح رابطه تجاری با ایران نیستیم بلکه ما به دنبال تغییر در ایران هستیم و در این اجلاس نشان داد که نیروهایی در ایران هستند که آمادگی برای این تغییر را دارند. غرب به دنبال تغییری مبنی بر ساقط کردن یک حکومت مردمی مستقل که می خواهد ملت ایران را به قله ها برساند، است. دشمن وقتی این نیرو را در خارج از کشور می بیند امیدوار می شود، این نیرو در آن سال ها و با انتخابات در سال ۸۱، ۸۲ و ۸۴ از صحنه خارج می شود وقتی این نیرو می خواهد به قدرت برگردد ولی پایگاه مردمی ندارد اینجا است که غرب بهترین مدل برای به قدرت رساندن جریان غرب گرا که انقلاب مخملی و رنگی است، پیاده می کند.
آقای هاشمی زمینه ساز فتنه ۸۸ و موسوی و کروبی بازیگرانش بودند
در سال ۸۸ ما با پیاده سازی یک نقشه برگرفته از انقلاب های رنگی و مخملی مواجه می شویم که موسوی و کروبی بازیگرانش بودند و افرادی مثل آقای هاشمی زمینه ساز این حرکت هستند اما چرا غرب احساس می کند که این نقشه را می تواند در ایران پیاده کند چون که در اولین انتخابات بعد از دوره اصلاحات در سال ۸۴ آدم هایی که تصور می کردند رای می آورند، رای نیاوردند و شکست را نتوانستند بپذیرند و شما مشاهده کردید که آقای هاشمی شکست خود را با زیر سوال بردن انتخابات توجیه می کند و کروبی هم نسبت به نتیجه انتخابات اعراض می کند.
دشمنی که به دنبال تغییر است متوجه می شود که باید در این برهه از این ظرفیت استفاده کرد و در سال ۸۴ که آقای هاشمی و کروبی نتیجه انتخابات را برنتابیدند دشمن بیرونی متوجه می شود که در ایران هم امکان پیاده سازی انقلاب های رنگی وجود دارد و برای ۴ سال بعد برنامه ریزی می کند.
مناظره ها منشاء اصلی فتنه ۸۸ نبود
فتنه ۸۸ از یک سال قبلش رنگ و بوی خاصی را پیدا می کند که تردید افکنی یکی از آن موارد است.برخی به راحتی می گویند که «انتخابات ۸۸ به خاطر مناظره آن حوادث خلق شد؛ اگر قرار است موسوی محاکمه شود احمدی نژاد هم باید محاکمه شود چرا که در مناظره آن حرف ها را زد.» ولی اتفاقات ۸۸ اصلا منشأ آن مناظره ها نبود بلکه منشأ آن نقشه و مدل است که غرب اصلش را در گرجستان، سروستان و اکراین پیاده کرده است.
آقای هاشمی و روزنامه های دوم خرداد و کروبی در سال ۸۷ از جمله کسانی بودند که شروع به تردید افکنی روی انتخابات و سلامت آن کردند و طوری صحبت می کردند که مردم نگران رای خود هستند. مناظره در خرداد ماه است ولی تردید افکنی روی سلامت انتخابات در سال ۸۷ آغاز می شود. تشکیل کمیته صیانت از آرا در هیچ انتخاباتی سابقه ندارد و معنای آن یعنی یک فتنه در راه است و نظام برای امانت داری از رای مردم قابل اعتماد نیست و به این ساز و کارهای موجود نمی شود اعتماد کرد.
رهبری در فروردین سال ۸۸ بعد از این صحبت هایی که مشاهده کردند، فرمودند که « چرا عده ای حرف های دشمن را می زنند و در این ۳۰ سال همه انتخابات ما سالم بوده و نظام امانت دار رای مردم بوده است و کاندیدها و هوادارانشان مواظب باشند». آقای احمدی نژاد فردی بود که ارزیابی ها نشان می داد که ایشان به دلیل اقداماتی که به خصوص در سطح کشور انجام داده بود، بیشتر مورد توجه قرار داده می شود و امکان رای آوری اش هم زیاد است اما وقتی آن ها آقای موسوی را به صحنه می آوردند طوری صحبت می کنند که انگار آقای موسوی پیروز میدان است.
ادعای توهم پیروزی موسوی در انتخابات یک نقشه بود
آقای تاجیک از مشاورین آقای موسوی است که اعتراف کرده بود موسوی دچار توهم پیروزی شده که من معتقدم این هم یک نقشه است چرا که اگر کسی می گوید قانون و ولایت فقیه را قبول می کنم به نتیجه انتخابات هم تمکین می کند ولی مشاهده کردیم که آقای موسوی مقابل همه این ها ایستاد. چون موسوی پل های پشت سرش را خراب کرد و دیگر حاضر نبود بگوید اشتباه کردم و توبه کند بنابراین مشاهده کردید که هرچه به انتخابات نزدیک می شویم گزاره های پیروزی حتمی موسوی، تقلب و نگرانی مردم از رای شان پررنگ می شد و در کف خیابان شعارهای «اگر تقلب نشه، میرحسین رئیس جمهور میشه» و «اگر تقلب بشه ایران قیامت می شه» زده شد. موسوی قبل از اعلام نتیجه آرا خود را پیروز انتخابات معرفی کرد و مسئولین را تهدید نمود که اگر در شمارش آرا امانت داری نکنند از همه توانم استفاده می کنم و هواداران را برای جشن پیروزی فراخوان کرد و روز شنبه بعد از انتخابات هم اعلام تقلب کرد.
کسانی که به درستی حرف خود اصرار می کنند اگر بپذیرند که اشتباه کردند تحت هیچ شرایطی نمی توانند پاسخ آن کسانی را بدهند که فریب آن ها را خورده اند.
رهبری در خطبه های نماز جمعه ۲۲ خرداد ماه در یک جمله فرمودند «این احمق ها فکر کرده اند ایران هم گرجستان است» این فرموده نشان داد که رهبری با این جمله اساس و ماهیت این نقشه را متوجه شده است و بعد فرمودند که «من زیر بای بدعت های غیرقانونی نمی روم و همه کارها باید طبق قانون صورت بگیرد و اگر کسانی شکایت دارند، شکایت کنند تا بررسی شود». اساس انقلاب های مخملی خارج کردن کارها از مجاری قانونی اش است و چون نظام این را نپذیرفت، هشت ماه طول کشید تا این جریان با شعارهایی مانند «انتخابات بهانه است، نظام نشانه است و نه غزه و نه لبنان» دستش رو شود و چهره اش آشکار شود.
در عاشورا سال ۸۸ ماهیت جریان فتنه برای مردم مشخص شد
در روز عاشورا سال ۸۸ برای مردم کاملا ماهیت این جریان مشخص شد و مردم دست رد به سینه فتنه گران زدند و در کنار نظام و رهبری ایستادند و مردم نشان دادند که گمراه نشده و با یک تجمع و راهپیمایی میلیونی حرکت انقلاب را تداوم بخشیدند. معتقد هستم که فتنه ۸۸ تا امروز پیچیده ترین و خطرناک ترین توطئه و نقشه علیه انقلاب اسلامی بوده و اگر از آن درس نگیریم می تواند مقدمه ای برای فتنه های بزرگ تر در آینده باشد.
بسیج پرس: جریانی که فتنه ۷۸ و ۸۸ را راه اندازی کرده است آیا هنوز با قوت کارشان را ادامه می دهند یا اینکه تضعیف شده اند؟
سردار جوانی: آن جریان با ظلم و وطن فروشی و خیانتی که کرد به انزوا رفته بود ولی در دو سال اخیر احساس می کند که می تواند نفس بکشد و خودش را احیا کند و امیدوار است که بتواند با تحولات سیاسی داخل کشور موقعیت خود را بر مبنای دروغ و نسبت دادن های ناروا ارتقا ببخشد و در این جا باید توده های مردم هوشمندی لازم را در مقابل این جریان ها داشته باشند؛ به عنوان مثال در روز ۱۶ آذر امسال در یکی از دانشگاه های کشور یک عده ای شعار دادند که «اگر امام زنده بود موسوی تنها نبود» این همان جریانی است که در سال ۸۸ عکس امام را آتش می زنند و شعار مرگ بر ولایت فقیه را می دادند اما امروز وقتی مشاهده می کنند که نام امام (ره) را بردن باعث پیشرفت کارشان می شود می آیند و مدعی خط امام (ره) بودن می شوند. این جریان از حذف امام خمینی (ره) رو به تحریف امام راحل و امام سازی جدید آوردند و در مقاطع مختلف با تابلوهای گوناگون ورود می کنند. در دوره اصلاحات موضوع سپردن امام(ره) به تاریخ را مطرح می کنند و اکبر گنجی در اجلاس برلین در مصاحبه ای با مجله آلمانی به صراحت گفت اصلاحات یعنی سپردن خمینی به تاریخ.
از سال ۸۱ به بعد آن جریان مشاهده کرد افکار و اندیشه های امام در جامعه زنده است و فتنه که به پا شد مردم روی ارزش های امام پافشاری کردند بنابراین همان جریانی که نتوانست آشکارا امام (ره) را کنار بگذارد امروز پرچم در خط امام بودن را در دست گرفته و می گوید که اگر امام بود این مشکلات پیش نمی آمد تا جایی که اگر امام بود امروز با آمریکا کنار می آمد.
تغییر نظام ایران یک سیاست تغییر ناپذیر برای آمریکاست/ جمهوری اسلامی پرچم دار جبهه مستضعفین
بسیج پرس: شما اشاره کردید که دشمن همواره به دنبال تغییر نظام است آیا نظام در رابطه با این قبیل فتنه ها واکسینه شده و یا باید منتظر فتنه های جدید باشیم، با توجه به اینکه اخیرا صحبت هایی درباره نظارت بر رهبری و رهبری شورایی نیز مطرح شده است؟
سردار جوانی: در یک صحنه ای هستیم که رویارویی جدی بین نظام اسلامی با عنوان پرچم دار جبهه حق با نظام سلطه با محوریت آمریکا با عنوان پرچم دار جبهه باطل است و این جنگ بین حق و باطل ادامه دارد و اساسا جمهوری اسلامی پرچم دار جبهه مستضعفین است و این جبهه را شما در سوریه، عراق، لبنان، یمن و بحرین مشاهده می کنید و اینکه بگوییم ما همیشه در مقابل توطئه های دشمن بیمه هستیم و خود را واکسینه کردیم، اشتباه است چرا که در این عرصه نبرد دشمن با عمل نقشه های جدیدی را طرح ریزی می کند و نمی خواهد از پای دربیاید و صحنه را واگذار کند. فرایند توطئه و نقشه های دشمن در 37 سال گذشته تا به امروز از ساده به پیچیده بوده و نمی خواهد جمهوری اسلامی به مدل و الگو تبدیل شود. سیاست تغییر نظام ایران یک سیاست تغییر ناپذیر برای آمریکا است.
امروز برخی اظهاراتی می کنند مانند صحبت های سال ۸۷ که زمینه فتنه ۸۸ را فراهم کرد و طوری صحبت می کنند که نگاهشان خیرخواهانه نیست. دشمن می تواند روی این نگاه غیرخیرخواهانه سرمایه گذاری کند . بالا بردن سطح آگاهی های عمومی و فهم و بصیرت و قدرت تحلیل مهم ترین اقدام برای جلوگیری از این مسئله است و باید فهمید که چه کسی قصد خدمت دارد و به دنبال دفاع از حقوق مردم است و چه کسانی به دنبال منافع و قدرت خود هستند.
بسیج پرس: ممنون بابت وقتی که در اختیارمان قرار دادید.
سردار جوانی: خواهش می کنم؛ موفق باشید.
انتهای پیام//کد خبرنگار : 1921